Over ons

Geachte sportvrienden,

Hèt Medaillehuis Suurd is hèt speciaalbedrijf voor sport- en verenigingsprijzen, zoals medailles, bekers, vaantjes, erelinten, speldjes, plaquettes, mokken, glazen, t-shirts, caps en pennen. Daarnaast leveren wij vele artikelen voor elk evenement. Sinds 1948 voorzien wij verenigingen en organisaties rechtstreeks van onze producten. Wij zijn dan ook het grootste postorder- en verzendhuis op dit gebied in Nederland.

Met onze eigen digitale-catalogus presenteren wij een selectie uit onze nieuwe grote collectie. Door lage prijzen, goede kwaliteit, uitstekende service en snelle leveringen hebben wij het vertrouwen verworven van onze klanten over de gehele wereld. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn presenteren wij een digitale-catalogus in zowel de Nederlandse als Duitse taal. Daarnaast zijn wij via onze homepage op het wereldwijde internet te vinden.

Het is eenvoudig om een bestelling bij ons te plaatsen. Naast de gebruikelijke brief, kunt u telefonisch, per e-mail of het bestelformulier op deze website een opdracht bij ons plaatsen.

Om onze bestellingen snel ter plekke bij onze klanten af te kunnen leveren worden onze goederen dagelijks per post danwel pakketdienst verzonden. Breekbare of volumineuze zendingen worden door onze eigen dienst ter plekke bezorgd. Internationale zendingen gaan in Duitsland met DHL, terwijl de overige landen per internationale zee- of luchtpost als priority zending worden verstuurd.

De meeste van onze artikelen worden door ons zelf geassembleerd of speciaal voor ons aangemaakt zodat wij de door ons vereiste hoge kwaliteit goed kunnen bewaken.

Wanneer u ons bedrijf nog niet mocht kennen dan bestaat er altijd de mogelijkheid om een proefzending bij ons te plaatsen via de door ons hierboven aangegeven bestelkanalen.

Mogen wij u een goed- en sportief sportseizoen toewensen en waarbij wij hopen op een uitstekende samenwerking tussen uw organisatie en ons bedrijf met onze deskundige medewerkers.

Met sportieve groeten,

Hèt Medaillehuis Suurd

Bedrijfsgegevens:

 

"Hèt Medaillehuis Suurd V.O.F."
K.v.K. Groningen Nr. 020 74365
Opgericht 1 april 1948

Openingstijden showroom in Groningen:
Momenteel geen showroom in Groningen, neem telefonisch contact op met ons.


Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren:
0031-(0)50-3 12 40 41	alle afdelingen

Internet:	http://www.suurd.com
E-mail:		info@suurd.com

Betaalrekeningen:
ING-bank	NL36 INGB 0009 072 267
Rabobank	NL06 RABO 0343 531 461

In het hoogseizoen (April t/m Juni) zijn de levertijden langer.

Copyright eigendom van Hèt Medaillehuis Suurd V.O.F.